menu

Kraan huren

Per halve dag € 60,00 excl. btw
Prijs per dag € 100,00 excl. btw
Per weekend € 175,00 excl. btw
Prijs per week € 350,00 excl. btw
Per halve dag € 60,00 excl. btw
Prijs per dag € 100,00 excl. btw
Per weekend € 175,00 excl. btw
Prijs per week € 350,00 excl. btw
Per halve dag € 80,00 excl. btw
Prijs per dag € 125,00 excl. btw
Per weekend € 230,00 excl. btw
Prijs per week € 475,00 excl. btw
Vergelijken

Kraan huren? Zo geregeld bij Hoeksema Verhuur in Zuidhorn en omgeving

Ben je op zoek naar een betrouwbare partner voor het huren van een kraan in Zuidhorn of Sebaldeburen? Bij Hoeksema Verhuur vind je een uitgebreid aanbod aan kranen voor jouw bouw- en renovatieprojecten. Of je nu een mini kraan huren wilt voor tuinwerkzaamheden of constructiewerkzaamheden. Wij hebben de perfecte oplossing voor je.

Ons aanbod in Kubota kranen

Elke klus is uniek. Daarom bieden wij diverse kranen aan die perfect zijn voor een breed scala aan werkzaamheden. Met onze vloot van Kubota mini gravers kun je namelijk elk project met vertrouwen en efficiëntie aanpakken. De compacte Kubota mini gravers staan bekend om hun technologie en betrouwbaarheid, waardoor ze een favoriete keuze zijn voor professionals.

Een kraan huren bij Hoeksema Verhuur betekent kiezen voor gemak op de werkplek. Met onze kranen, variërend van 1,2 tot 2,7 ton, bieden we flexibele en betaalbare oplossingen voor iedereen die een kraan wil huren in Zuidhorn. Sebaldeburen en omgeving.

Kraan 1,2 ton, Kubota U10-3
Zoek je iets voor de kleinere klusjes waar precisie en flexibiliteit een must zijn? Dan is de Kubota U10-3 jouw go-to. Deze mini graver is perfect voor het manoeuvreren in krappe ruimtes, ideaal voor tuinrenovaties of kleine bouwprojecten. Grond- en graafwerkzaamheden zijn met dit compacte model op moeilijk bereikbare plaatsen gemakkelijk te doen.

Kraan 1,5 ton, Kubota KX015-4
Heb je net iets meer kracht nodig? De Kubota KX015-4 biedt de ideale balans tussen kracht en precisie. Wendbaar in krappe werkplekken en geschikt voor middelgrote graafwerkzaamheden. Of je nu een kraan nodig hebt voor bouw- of renovatiewerk. Deze kraan staat zijn mannetje.

Kraan 2,7 ton, Kubota U27-4
Voor de zwaardere klussen is er de Kubota U27-4, bekend om zijn kracht en veelzijdigheid. Deze mobiele kraan is perfect voor het graven van fundamenten of het verplaatsen van zware materialen. Door deze mobiele kraan te huren, verzeker je jezelf van de juiste uitrusting voor je project.

Betrouwbare mobiele kraan huren

Een kraan huren bij Hoeksema Verhuur? Dan profiteer je van flexibele verhuuropties en concurrerende prijzen. We hebben standaard verhuurperiodes: halve dag, hele dag, weekend of week. Heb je een mobiele kraan nodig voor een langere periode? Of wil je buiten deze tijden een kraan huren? Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden. Wij zijn toegewijd aan het leveren van kwaliteit en service, zodat jij je kan concentreren op het succesvol voltooien van jouw project.

We bieden je niet alleen toegang tot eersteklas machines, maar ook ondersteuning en advies die je nodig hebt om de juiste keuze te maken voor jouw klus. Ons team van experts staat klaar om je te helpen bij het selecteren van de ideale kraan voor jouw bouwprojecten.

Webshop laten maken door Dotsimpel
Vragen? Vraag het Emiel. whatsapp icon