menu

Trilplaten huren

Prijs per dag € 50,00 excl. btw
Per weekend € 90,00 excl. btw
Prijs per week € 170,00 excl. btw
Prijs per dag € 40,00 excl. btw
Per weekend € 60,00 excl. btw
Prijs per week € 140,00 excl. btw
Prijs per dag € 25,00 excl. btw
Per weekend € 40,00 excl. btw
Prijs per week € 80,00 excl. btw
Vergelijken

Trilplaten huren bij Hoeksema Verhuur

Bij Hoeksema Verhuur kun je trilplaten huren voor al jouw bestratings- en verdichtingsprojecten. Of je nu een tuinpad aanlegt, een oprit bestraat of een groot bouwterrein voorbereidt. Wij hebben de juiste trilplaat voor jou. Onze trilplaten zijn beschikbaar in drie maten: klein, middel en groot.

De kosten voor het huren van een trilplaat variëren afhankelijk van de grootte, het model en de verhuurperiode. De prijzen beginnen al vanaf 25 euro per dag voor de kleinste variant en vanaf 50 euro per dag voor de grootste variant. Dit maakt trilplaten huren niet alleen een kostenefficiënte optie voor projecten rondom het huis, maar ook voor grotere commerciële toepassingen.

Start jouw bestratingsproject met een solide basis

Trilplaten zijn van belang voor de stabiliteit en levensduur van de bestrating. Het zorgt er namelijk voor dat je de ondergrond en het zandbed gelijkmatig verdicht. Een trilplaat kan de grond effectief verdichten tot een diepte van ongeveer 20 tot 30 centimeter, afhankelijk van de kracht en grootte van de trilplaat. Dit is voldoende voor de meeste bestratingsprojecten en zorgt voor een stevige basis voor de bestrating. Deze basis is essentieel voor de duurzaamheid en stabiliteit van de bestrating. Hierdoor zal jouw bestrating minder snel verzakken en blijft langer mooi. Trilplaten huren bij Hoeksema Verhuur biedt je de garantie op betrouwbare uitrustingvoor elke klus.

Na het aantrillen kan de bestrating enigzins zakken. Meestal rond de één tot twee centimeter.Afhankelijk van de ondergrond en het gebruikte materiaal. Een goede voorbereiding en het gebruik van een trilplaat zorgen ervoor dat verzakking minimaal is. Door te kiezen voor trilplaten huren, zorg je voor optimale verdichting en leg je een solide basis voor jouw bestratingsprojecten.

Hoe zwaar moet een trilplaat zijn?

Wil je trilplaten huren en heb je hulp nodig bij het maken van een keuze? Houd dan rekening met het gewicht van de trilplaat. Voor het aantrillen van zand, grind, of kleinere bestratingsprojecten zoals tuinpaden of terrassen, wordt meestal een lichte trilplaat gebruikt. Deze weegt ongeveer 50 tot 100 kg. Deze trilplaten zijn makkelijker te manoeuvreren en zijn ideaal voor kleinere of moeilijk toegankelijke ruimtes.

Voor grotere projecten heb je een zwaardere trilplaat nodig. Denk hierbij aan het aanleggen van opritten, wegen of grotere terrassen. Of het werken met zwaardere materialen zoals grote stenen of klinkers. Deze weegt vaak tussen de 100 en 300 kg. Zwaardere trilplaten huren leveren meer verdichtingskracht, wat nodig is om een stevige en duurzame ondergrond te garanderen.

Kies voor kwaliteit en gemak

Trilplaten huren bij Hoeksema Verhuur betekent kiezen voor kwaliteit voor gemak. Of je nu ervaring hebt met bestraten of voor het eerst aan de slag gaat. Onze deskundige medewerkers staan klaar om je te adviseren over de beste trilplaat voor jouw project. Neem vandaag nog contact op of reserveer direct online.

Webshop laten maken door Dotsimpel
Vragen? Vraag het Emiel. whatsapp icon