menu

Shovel huren

Per halve dag € 85,00 excl. btw
Prijs per dag € 125,00 excl. btw
Per weekend € 230,00 excl. btw
Prijs per week € 450,00 excl. btw
Vergelijken

Shovel verhuur in Zuidhorn, Sebaldeburen en omgeving

Ga je binnenkort aan de slag met een bouw- of renovatieproject? Dan is een shovel huren wellicht wat voor jou. Of je nu materiaal moet verplaatsen, graven of tillen. Onze kleine shovels staan klaar om de klus snel te klaren.

Bij Hoeksema Verhuur bieden we shovels die breed inzetbaar zijn voor diverse werkzaamheden. Of het nu gaat om laden en transporteren van materialen, het egaliseren van terreinen, het opruimen van sneeuw, agrarische werkzaamheden, landschapsaanleg of zelfs lichte sloopwerkzaamheden. Afhankelijk van de diverse voorzetstukken kun je dus uiteenlopende projecten uitvoeren. Houd er wel rekening mee dat je met een shovel niet onder het niveau van de wielen kunt graven. In dat geval zijn onze kranen een geschikte optie. Of je nu een ervaren aannemer bent of een doe-het-zelver die aan een groter project begint, een shovel huren bij Hoeksema Verhuur zorgt ervoor dat jouw werkzaamheden efficiënt worden uitgevoerd.

Belangrijke informatie voor shovel gebruikers

Ga je een shovel huren? Dan is het belangrijk om met een aantal punten rekening te houden. Voor het besturen van een shovel op privéterrein is geen specifiek rijbewijs vereist. Echter, om een shovel op de openbare weg te besturen, moet je in het bezit zijn van een T-rijbewijs. Wij komen daarom het product brengen en ophalen op de afgesproken locatie.

Bij Hoeksema Verhuur stellen we veiligheid voorop. Elk van onze shovels wordt regelmatig geïnspecteerd en onderhouden door gekwalificeerde monteurs. Daarnaast bieden we volledige ondersteuning op locatie om ervoor te zorgen dat jouw project soepel verloopt. Zo zorgen wij ervoor dat gebruikers vertrouwd zijn met de bediening en kenmerken van de shovel. Dit omvat het starten van de machine, het bedienen van de laadbak, het begrijpen van alle bedieningselementen en de maximale laadcapaciteit om overbelasting te voorkomen.

Minishovel nodig? Reserveer direct online

Wij maken het proces van een shovel huren zo eenvoudig en transparant mogelijk. Via onze website kun je snel de beschikbare minishovels bekijken en direct de shovel kiezen die het beste bij jouw project past. In een paar klikken kun je de beschikbaarheid inzien en het product reserveren voor de periode die jij nodig hebt. Met verschillende capaciteiten en toebehoren is de shovel naadloos aan te passen aan de eisen van jouw specifieke project. Of je nu bezig bent met bouw of een ander project waarbij zware materialen verplaatst moeten worden. Een shovel huren bij Hoeksema Verhuur biedt je de flexibiliteit en kracht die je nogdig hebt

Webshop laten maken door Dotsimpel
Vragen? Vraag het Emiel. whatsapp icon